12 september 2017
Van 19.30 tot 21.30 uur

In navolging van het succesvolle eerste Achterhoek College van 2016 start het Erfgoedcentrum Achterhoek en Liemers dit jaar met een serie Achterhoek Colleges 2017 voor iedereen die inzicht wil krijgen in de Achterhoek en de Achterhoekse samenleving. In deze colleges maakt u kennis met uiteenlopende aspecten van de Achterhoek. Dit jaar is er een interessant aanbod van colleges door autoriteiten op verschillende vakgebieden, te weten archeologie, archief, religie, streektaal, kunst(geschiedenis), politiek en architectuur.

In de meegezonden brochure treft u inhoudelijke informatie aan over de zes colleges en de docenten en tevens informatie over data, tijdstip, locaties, opgave en kosten. Het eerste college is gestart op dinsdag 12 september a.s.

Wij hopen u met het Achterhoek College een interessante mogelijkheid te bieden uw kennis over de Achterhoek te vergroten. Mocht u zich willen opgeven voor deze colleges, dan kan dit via info@ecal.nu of 0314-787078. Na opgave ontvangen de deelnemers een factuur.

Brochure Achterhoek Colleges