Redactioneel (afb. 1)
Gerry Arendsen kijkt terug op haar samenwerking met de onlangs overleden Ton Notten, vele jaren betrokken bij de redactie van Kronyck. Jan Berends herdenkt hem in een In Memoriam.

Kleintjeskamp, deel 2 (afb. 2)
Het tweede deel van het verhaal over de buurt Kleintjeskamp in Doetinchem wordt geplaatst. Over Gerrit Rotman, voetbalvereniging IJVV, de dakdekkersgeschiedenis uit de wijk, de renovatie van de woningen en nog veel meer. Rob Lureman belicht het uitgebreid.

De Familie Raterink (afb. 3)
Volleybalvereniging Orion bestaat in 2019 precies vijftig jaar. Die vijftig jaar werden afgesloten met het landskampioenschap voor de heren van Orion. Co Roording sprak met alle Raterinks die ooit bij de club betrokken waren en hun nazaten.

Walhalla (afb. 4)
Voor Zelhemmers is de naam Walhalla een bekende. Dit jaar zou de popsociety vijftig jaar bestaan, maar men heeft die vijftig jaar helaas niet kunnen halen. Een verhaal van Peter Groeskamp over opkomst en einde van Walhalla, waar diverse bekende Zelhemmers bij betrokken waren.

Burgemeester Cornelissen (afb. 5)
Over burgemeester Cornelissen werd vaak gezegd dat hij een ‘’sloopburgemeester’’ was. Maar was dat ook echt zo? Jacob Schreuder dook erin en laat ook een andere kant van het verhaal zien. Over een burgemeester die vaak tussen twee vuren zat.

Sporthal de Pol (afb. 6)
Sporthal De Pol in Gaanderen was en is van grote betekenis voor de Gaanderense verenigingen en kent een lange historie. Harry Krul zette dat op een rij en volgde die historische weg tot de dag van nu.

De Veldwijkse school (afb. 7)
De school in de Velswijk heeft heel veel jaren gezorgd voor goed onderwijs. Betty Blikman dook in de historie van deze school, vanaf de eerste dag tot de dag van het einde van het onderwijs aldaar.

Veranderend Doetinchem (afb. 8)
Hoe de tijden binnen een eeuw zozeer kunnen veranderen lezen we in het verhaal van Jacco te Hennepe, die ons meeneemt in een wandeling door de stad Doetinchem. Veranderende tijden, inderdaad!

Vishandel Hendriksen (afb. 9)
Vishandel Hendriksen kijkt terug op 75 jaar, waarin heel veel gebeurde. Het begin omvatte diverse werkzaamheden, maar het eindigde bij een speciaalzaak in vis, die in Doetinchem een eigen naam wist op te bouwen.

Afb. 1: Ton Notten

Afb. 2: Gerrit Rotman

Afb. 3: Familie Raterink, achterste rij George, Jacqueline, Petra en Bob, voorste rij Pim, Loekie, Margot en Erik.

Afb. 4: Het bestuur van Walhalla in 1969

Afb. 5: De Joodse synagoge aan de Nieuwstad, vlak voor de afbraak

Afb. 6: Het aanzicht van de sporthal aan de Pelgrimstraat

Afb. 7: De voorzijde van de eerste Velswijkse school rond 1900

Afb. 8: In de Hamburgerstraat voor Bakkerij Vinkenborg

Afb. 9: Tonnie Hendriksen met zijn viskar omstreeks 1934