Annegreet van Bergen signeert

Annegreet van Bergen

Lezing: De Kruisberg op donderdag 23 mei 2024 aanvang 20.00 uur (inloop vanaf 19.30 uur).

Annegreet van Bergen, vooral bekend van haar bestseller Gouden jaren, komt vertellen over haar andere succesboek Het goede leven.

Nederland is in korte tijd rijker geworden dan we ooit voor mogelijk hebben gehouden. Hierdoor is ons dagelijks leven onherkenbaar veranderd. Huismoeders doen hun boodschappen niet meer met een netje in de hand bij de kruidenier om de hoek. De tijd is voorbij dat verloofde stellen jaren moesten sparen voor hun uitzet of dat mensen maanden op een telefoonaansluiting moesten wachten. En: welke vrouw wordt nog ontslagen als ze gaat trouwen?

Annegreet besteedt extra veel aandacht aan de ontwikkelingen die ervoor hebben gezorgd dat juist de afgelopen jaren de emancipatie van de vrouw zo’n vlucht heeft kunnen nemen.

Hierover, en over nog veel meer gaat het verhaal van Annegreet van Bergen, dat extra boeiend is dankzij de “lichtbeelden” die zij tijdens haar lezing vertoont.

Aanvang 20.00 uur Inloop vanaf 19.30 uur Zalencentrum De Kruisberg, Kruisbergseweg 172 in Doetinchem. Leden en hun introducés hebben vrije toegang, aan niet-leden wordt een vrijwillige bijdrage gevraagd.

Laatste berichten:

nieuws via uw inbox

Ga naar de bovenkant