Verenigingsnieuws

Verenigingsnieuws – 71 –

Geachte Deutekom leden,
In juli van dit jaar werden we opgeschrikt door het bericht dat onze voorzitter Ton Boland was overleden. Hoewel we wisten dat Ton ziek was kwam zijn overlijden geheel onverwacht!
Ton is zes jaar voorzitter geweest van onze vereniging en in die zes jaar hebben we hem leren kennen als een aimabele bestuurder. Ton wist partijen met elkaar te verbinden en heeft zich altijd ingezet voor het behoud van vele waardevolle historische monumenten in onze stad.
Wij zullen hem missen!

Jaarvergadering
In tegenstelling tot eerdere berichten zal onze (uitgestelde) jaarvergadering plaats vinden op donderdag 23 september 2021, met aansluitend een lezing door Theo Rougoor.
Deze jaarvergadering, met zoals gebruikelijk gratis koffie/thee in de pauze, wordt gehouden in zalencentrum De Kruisberg, Kruisbergseweg 172, 7009 BT in Doetinchem.
Theo Rougoor zal een selectie van de presentatie/lezing over de Achterhoek presenteren die hij vergezeld zal laten gaan met prachtige beelden.

Wij verzoeken u vriendelijk om uw vaccinatiebewijs mee te nemen. Dat kan ook een testuitslag zijn of een bewijs dat u hersteld bent van Corona.

Leden werven nieuwe leden
Tijdens deze jaarvergadering zal bekend worden gemaakt wie de gelukkige winnaar is van deze actie.

E-mailadressen gezocht!
Om u, als daar aanleiding voor is, tussentijds van actuele informatie te kunnen voorzien zou het bestuur graag beschikken over de e-mailadressen van zoveel mogelijk van onze leden. Via de e-mail kunnen wij u sneller en persoonlijker benaderen indien gewenst.
Deze e-mailadressen zullen vanzelfsprekend zorgvuldig en discreet worden beheerd en uitsluitend voor het hiervoor genoemde doel worden gebruikt. Sommige van de e-mailadressen die wij al wel hebben, blijken jammer genoeg niet meer actueel te zijn.
Graag doen wij een beroep op uw medewerking.
Geef het door aan ledenadministratie@deutekomhistorie.nl
onder vermelding van uw lidmaatschapsnummer.

Puzzel
Weet u het nog, onze opruimwoede in de afgelopen “lockdown” tijd? Hoe we kasten, lades en dozen nakeken en daar toch iets vonden wat we misschien allang weer waren vergeten!
Ons bracht het op het idee om hier iets mee te gaan doen en wel in de vorm van een puzzel.
We zijn samen met Qlant imagobouwers aan de slag gegaan en het resultaat is een puzzel van 1000 stukjes!
Begin december (dus voor de feestdagen) zal deze unieke puzzel uitkomen en u, als lid van Deutekom, kunt deze puzzel nu al bestellen. De puzzel wordt dan begin december gratis persoonlijk bij u thuisbezorgd. Kosten van de puzzel: € 19,95. Hiermee steunt u tevens onze vereniging.

Wat moet u doen?
Maak €19,95 over op rekening nummer: NL10INGB0003560710 t.n.v. Historische Vereniging Deutekom met vermelding van uw lidmaatschapsnummer en het woord puzzel.